Ingrediënten (4 porties)
- 125 gram kogelbiefstuk
- 200 gram groene aspergetips
- 140 gram parmaham
- 50 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
- 90 gram margarine
- 250 gram kastanjechampignons (gesneden)
- Zout
- Peper
Bereiding
- Laat de kogelbiefstuk ongeveer 30 minuten op kamertemperatuur komen.
- Breng een liter water aan de kook. Was de aspergetips en snijd een stukje van de uiteinden. Doe ze in het kokende water en kook ze in 2-3 minuten gaar. Laat ze uitlekken. Wikkel een plakjes parmaham om drie aspergetips. Doe dit ook bij de rest van de asperges en parmaham.
- Besprenkel de kogelbiefstuk met wat zout en peper en bereid ze in een pan (naar wens). Bak in een andere pan de aspergetips met parmaham en de kastanjechampignons.
- Plaats alles op een bord en strooi de Parmezaanse kaas erover.
Voedingswaarde (per portie)
Calorieën: 385 kcal
Koolhydraten: 6,5 gram
Vetten: 19,7 gram
Eiwitten: 47 gram